BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västertorp - Hägersten

Skidvägen 2, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 84 kvm
  • 4.550.000 kr / Såld
  • 6321
Värdera din bostad

Beskrivning

Här kommer ett unikt tillfälle att förvärva denna ljusa och trivsamma gaveltrea med lugnt och barnvänligt läge nära hela Stockholms utbud, tack vare tunnelbana bara nån minut från dörren. Första trean till salu i huset!

Lägenheten är byggd 2011 har genomgående moderna och smakfulla materialval. Generösa fönsterpartier i tre väderstreck samt två stora balkonger, varav den ena i söderläge med sol från morgon till kväll. Med ett smart sutterterrängplan bjuds det på härlig trädgårdskänsla.

Lägenheten har två rymliga sovrum, ljust och luftigt vardagsrum i öppning mot ett välutrustat kök med fantastiskt fönsterparti och stor matplats för 4-6 personer. Stilren skåpsinredning i vitt från Ballingslöv. Smakfullt helkaklat badrum med badkar (möjlighet att byta till duschdörrar), golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Mycket goda förvaringsmöjligheter tack vare rejäl klädkammare och flera garderober. Lägenhetens parkeringsplats är den närmsta intill entrén.

Välskött förening med mycket god ekonomi i nyproducerad fastighet med mysigt läge i Västertorp, Med Hägerstensåsens T-banestation längre ner på gatan är det endast 8 min till Södermalm och ytterligare 9 min till Stockholm C. Västertorps klassiska 50-talscentrum har mataffärer, restauranger och övrig service, samt anordnar marknader och loppisar flera gånger om året. I närheten av huset finns alla barnens favorit; parkleken Lugnet med klätterställning, gungor, basketplan, konstgräsplan, pulkabacke och lekstugor.

Kort promenad till Västertorps idrotts- och simhall som även har gym samt Hägerstensbadet med utomhuspool och utegym. I området finns flera förskolor och skolor. Gångavstånd till Mälaren, med fina promenadstråk och badmöjligheter från Bredäng till Vinterviken, liksom Långsjön i Älvsjö.

- Gavelläge med fönster i tre väderstreck.
- Nyproduktion från 2011, samtliga besiktningar och åtgärder utförda.
- Två balkonger, varav den ena i soligt söderläge med trädgårdskänsla.
- Möjlighet till inglasning av balkonger finns.
- Lugnt och trivsamt läge.
- Två rymliga sovrum.
- Stor klädkammare.
- Moderna och stilrena materialval.
- Genomgående parkettgolv i ek.
- Rymligt och lättåtkomligt källarförråd på entréplan.
- Direkt möjlighet till parkeringsplats precis intill huset.