BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Paternostervägen 66, 2tr

  • 1 rum och kök
  • 20 kvm
  • Såld
  • 4471
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp i huset (vån 2 av 3) finner ni denna välplanerade och totalrenoverad pärla i absoluta toppskick. Lägenheten har genomgående renoverats under 2016. Ett härligt ljust och inflyttningsklart boende med högt och fritt läge helt utan insyn med utsikt över grönskande omgivningar i populära Hammaryhöjden. Tillträde omgående möjligt!

Totalrenoverat och helkaklat badrum, gott om förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober, nyrenoverat kök i öppen planlösning och genomgående parkettgolv i ljus ask samt vitmålade väggar ger ett stilrent boende där ni kan sätta prägel på inredningen. Gott om förvaringsmöjligheter samt högt i tak.

Väl inne i lägenheten finner ni en öppen och väldisponerad social planlösning med goda sällskapsytor och stora fönsterpartier med härliga ljusinsläpp som är karaktäristiska för 1950-talet. Stambytt helkaklat badrum i ljusa färger, gott om förvaringsmöjligheter, praktiskt arbetskök och gott om plats för sovalkovlösing. Gott om förvaringsmöjligheter finns samt ett förråd som hör till lägenheten.

Här bor ni nära naturen men ändå centralt mot barnvänlig gård på en lugn gata! På Paternostervägen bor du med bästa läge med gångavstånd till både Blåsut och Hammarbyhöjdens tunnelbana där ena utgången leder er till Finn Malmgrens plan, här finner ni det nödvändiga med flertalet servicebutiker och restauranger. I närområdet ligger även Nackareservatet och Hammarbybacken för rekreation för den aktive och naturkära.

Varmt välkommen på visning av detta inflyttningsklara boende som är en perfekt första lägenhet likväl som övernattningsbostad!

- Totalrenoverad drömlägenhet i absoluta toppskick där allt är från 2016
- Genomgående ljust parkettgolv i ask och vitmålade väggar - inflyttningsklart boende!
- Högt och fritt läge på vån 2 av 3 med utsikt över grönskande omgivningar
- Bra arbetskök i stilrent utförande med gott om arbetsyta och nya fina vitvaror!
- Totalrenoverat rymligt badrum som är helkaklat med fina materialval
- Gott om förvaringsutrymmen i inbyggd garderobslösning samt källarförråd som hör till lägenheten
- Stabil förening med egna P-platser och ett fantastiskt läge nära både grönområden och T-bana i närheten!