BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg - Bromma

Svartviksvägen 6, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 9759
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust drömboende med härligt hörnläge, optimal planlösning och solig balkong! Här bor du på bästa adress ett stenkast från Kungsholmen i populära Traneberg.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp från flera väderstreck.

Luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor och matplats intill köket som är i absoluta toppskick med komplett utrustning inkl. diskmaskin och exklusiv bänkskiva av carraramarmor. Badrummet är helkaklat och toppfräscht med dusch. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. Perfekt förvaring finns även i platsbyggda garderober i hallen som även har ett snyggt och välkomnande golv i carraramarmor.

Stabil och välskött förening där avgifterna sänktes med 10% under 2015. Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen!

- Drömboende

- Härlig balkong mot sydväst

- Soligt hörnläge

- Fönster i flera väderstreck

- Bästa adress ett stenkast ifrån Kungsholmen

- Optimal planlösning

- Toppfin och ljus

- Bra förvaringsmöjligheter

- Vackra renoverade ytskikt