BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Sankt Göransgatan 82, 4,5tr

  • 1 rum och kök
  • 31 kvm
  • Såld
  • 7395
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en ljus och välplanerad lägenhet med härlig balkong belägen på attraktiv adress. Ultimat läge i välhållen sekelskiftesfastighet, på lugn adress och med puls och nöjen runt hörnet. Stig in i en välplanerad hall från en vacker och väl underhållen trappuppgång. Lägenheten har ett lugnt läge genomgående mot rofylld innergård vilket skänker gott om ljusinsläpp från två väderstreck. Kliv ut på den härliga balkongen där ni har skön eftermiddags/kvällssol (sydvästläge) från de helglasade parade dörrpartierna!

Väl inne i lägenheten finner man en mycket väldisponerad planlösning med genomgående ljusa ytskikt i ljust laminatgolv och vitmålade väggar charmiga ursprungsdetaljer från sekelskiftet såsom stuckatur i tak och stora fönsterpartier med generösa ljusinsläpp tack vare den genomgående planlösningen. Takhöjden om ca 3.20 skapar en otrolig rymd. Ordentligt och fullutrustat kök, likaså rymligt badrum. Praktisk inbyggd förvaring i inbyggda djupa garderober i hallen. Öppen planlösning som inrymmer stora sällskapsytor och matplats för större sällskap.

Välbehållen fastighet som 1995 totalrenoverades och fönstrena är utbytta till 3-glas fönster. Goda kommunikationer med både T-bana och bussar vid Fridhemsplan som ligger i direkt närhet utanför porten! Solid och välförvaltad trevlig förening med grönskande innergård!

Välkommen på visningarna av denna fantastiska lägenhet!

- Drömlägenhet med balkong på bästa adress med fri utsikt över takåsarna!
-Välbevarad charm och högt i tak ca 3.20 vilket skapar rymd!
-Genomgående planlösning med fönster åt två väderstreck
-Toppfräscht kök som renoverat senaste åren med diskmaskin och induktionshäll
-God förvaring och plats för loftsäng tack vare takhöjden
-T-bana samt bussar i direkt närhet från fastigheten