BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm / Hornstull

Slipgatan 14, 6tr

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 12369
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik 2a högst upp i huset med en magnifik kungsbalkong om ca 15,5 kvm med fri utsikt och sjöglimt över Pålsundet! Välbevarade tidsenliga detaljer från byggnadsåret. Helkaklat badrum med tvättmaskin, marockanskt kakel på golv samt härligt bistrokök med öppna ytor och samtliga vitvaror. Öppen och social planlösning med rymligt sovrum som inrymmer dubbelsäng. Gott om inbyggda förvaringslösningar. Ett underbart boende på bästa adress som är inflyttningsklart!

 

Väl inne i lägenheten finner du välbevarade tidsenliga detaljer i fin harmoni med modern charm. Boendet karakteriseras av öppna och luftiga ytor tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här får ni en generös takhöjd, vackra ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Köket är renoverat i bistrostil med vita luckor och rostfria vitvaror med gott om arbetsyta samt plats för matbord. Gott om förvaringslösningar finner ni i både hall och sovrum samt vindsförråd som hör till.

 

Kliv ut på den hänförande kungsbalkongen, unik med sin storlek om 15,5 kvm, får ni plats med både loungemöbler och grill. Balkongen vetter mot sydöst vilket ger en skön förmiddagssol att kliva ut och dricka morgonkaffet på! Här får ni även sjöglimt ner mot Pålsundet och en fri fantastisk utsikt över takåsarna och lugna omgivningar hjärtat av trendiga Hornstull!

 

Som om detta inte vore nog, kan denna bostad även stoltsera med ett separat sovrum med plats för dubbelsäng samt ett renoverat badrum samt ett vackert marockanskt kakel i hallen. Med sitt lugna men samtidigt optimala läge med lummig grönska som skärmar av stadens puls men samtidigt med direkt närhet til service och kommunikationer vid Hornstulls galleria ca 5 min promenad från lägenheten, bussar trafikerar även i området.

Här möts charmigt 30-tal och modernt på bästa sätt, varmt välkommen på visningarna!

- Högst upp med magnifik kungsbalkong om 15,5 kvm med fri utsikt!
- Renoverat kök med stilren bistrokänsla och samtliga vitvaror
- Renoverat badrum med praktiska duschväggar samt tvättmaskin
- Otroligt välplanerad med sovrum som inrymmer dubbelsäng!
- Vackra ljusinsläpp genom flera fina spröjsade fönster i original 30-tal
- Till lägenheten hör ett vindsförråd, en gemensam takterass med infravärme och sjöutsikt!