BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Kvarngränd 9, vån 4

  • 4 rum och kök
  • 101 kvm
  • Såld
  • 2965
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns tillfälle att förvärva en toppfin och vattennära 4:a med LÅG AVGIFT på attraktiva Kvarnholmen! Ett fantastiskt, sjönära läge - mitt emot Djurgården. Här bor du toppmodernt endast ett stenkast från havet och bara en promenad bort från Stockholms innerstad. På halvön skapas nu en citynära stadsdel med eftertraktad skärgårdskänsla. Var med och följ hur en av Stockholms mest exklusiva stadsdelar växer fram.

Väl inne i lägenheten finner du härliga umgängesytor i en välplanerad planlösning där smakfullt parkettgolv kombineras med ljusa väggar och ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Luftigt och inbjudande!

Vidare erbjuds ett toppfräscht Vedum-kök med full maskinell utrustning, utmärkt förvaring bakom mörk köksinredning samt utrymme för en trivsam middagsplats, antingen inne, eller ute på den mysiga balkongen. Lägenhetens sovrum 1 känns rymligt och luftigt och inrymmer dubbelsäng samt platsbyggd och praktisk förvaring från Elfa. Sovrum 2 och 3 passar perfekt som barnrum eller kontor. Vardagsrummet bjuder in till umgänge och rymmer större soffgrupp och/eller övrigt önskat möblemang. Stort och bekvämt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt separat wc. Välkomnande hall med praktiskt klinkergolv och garderober.

Boendet erbjuder dessutom ett unikt mervärde i form av föreningens gemensamhetsutrymmen. Från exempelvis takterrassen kan man njuta av panoramautsikt över Saltsjön och hela Stockholm - en vy som är svår att se sig mätt på. Läget och dess omgivning ger inget mer att önska! Garage finns i huset och nås med hiss! Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.

Goda kommunikationer inkluderar bussar som tar dig snabbt in till Slussen och inte att förglömma en SL-båt som tar dig in till Nybrokajen på vanligt busskort. Här bor du nära Sickla Köpkvarter dessutom finns en broförbindelse till Nacka Forum och ICA Maxi Nacka. En helt ny ICA-Nära-butik finns dessutom i Finnboda. I närområdet finns flertalet förskolor och grundskola. Här bor du dessutom nära Nackareservatet och Hellasgården som erbjuder aktiviteter för såväl stor som liten!

Ett hem att trivas i helt enkelt - varmt välkommen på visning!

- Citynära 4:a med skärgårdskänsla
- Förening med magnifik takterrass och garage som nås från hissen. Lediga garageplatser finns (2016-12-15)
- Nyligen sänktes avgifterna med 11,1 % (registreras fr o m 1 januari 2017 hos den ekonomiska förvaltaren)
- Välplanerad och ljus
- Tre sovrum och en stor klädkammare
- Rymlig balkong
- Ett stenkast från Stockholms inlopp
- SL-båt tar dig till Nybrokajen
- Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd