BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen / Kristineberg

Lidnersplan 6, 1tr

  • 2.5 rum och kök
  • 59 kvm
  • Såld
  • 6010
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna totalrenoverade drömlägenhet med stor balkong och högt läge över fri rogivande sjöutsikt mot Ulvsundasjön. Lägenheten är genomgående renoverad med välbevarad fiskbensparkett, nymålade väggar i vitt, nymålat tak samt snickerier inklusive dörrar. Här har ni ett inflyttningsklart boende på attraktiv adress med samtliga attribut!

Väl inne i lägenheten finner ni vackra tidsenliga funkisdetaljer och härlig takhöjd med en öppen och social planlösning vilket skapar rymd. Stort sovrum som idag är avdelat med möjligt barnrum / arbetsrum, och fint renoverat kök samt helkaklat badrum med takdusch. Kliv ut på den rymliga balkongen i fritt västläge med kvällssol med fina solnedgångar!

Lägenheten är belägen alldeles intill vattenbrynet där det finns mysiga promenadstråk och en bit bort ligger Fredhällsklipporna samt även Kristinebergs strand och Hornsbergs strand, där man kan sola och bada de soliga sommardagarna. Fastigheten är i gott skick med löpande underhåll och föreningen har stabil ekonomi.

- Totalrenoverad drömlägenhet med utsikt över Ulvsundasjön
- Stor balkong på högt, fritt västläge med eftermiddags- och kvällssol!
- Vacker fiskbensparkett och vitmålade väggar genomgående
- Stora fönsterpartier som vetter åt två håll
- Stabil Brf med låga avgifter
- Närhet till vatten och promenadstråk
- Nära till Fredhällsklipporna