BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Fridhemsgatan 64A, 4 tr, ö g

  • 2 rum och kök
  • 60.5 kvm
  • 5.910.000 kr / Såld
  • 6713

Beskrivning

Varmt välkommen till en toppfin, ljus och trivsam sekelskiftedröm med härlig stor balkong belägen på attraktiv adress. Ultimat läge i välhållen fastighet, på lugn adress och med puls och nöjen runt hörnet. Lägenheten är totalrenoverad till absoluta toppskick de senaste åren där både badrum, kök och ytskikt varsamt renoverats till ett inflyttningsklart boende. Stig in i en välplanerad hall från en vacker och väl underhållen trappuppgång. Lägenheten har ett lugnt läge i gårdshuset mot både rofylld innergård och flera fönsterpartier i fil vilket skänker gott om ljusinsläpp. Kliv ut på den härliga balkongen som vetter från köket, här har ni skön förmiddagssol (sydöstläge) och möjlighet och ha både grill och stort möblemang.

Väl inne i lägenheten finner man en mycket väldisponerad planlösning med genomgående vackra trägolv i original och tidlösa ytsikt, charmiga ursprungsdetaljer från sekelskiftet såsom takrosetter, djupa fönsternicher med generösa ljusinsläpp. Takhöjden om ca 3.20 skapar en otrolig rymd. Ordentligt och fullutrustat kök, likaså rymligt badrum med skön golvvärme. Rofyllt sovrum med snygg och praktisk förvaringslösning. Öppen planlösning mot vardagsrummet som inrymmer stora sällskapsytor och matplats för större sällskap.

Goda kommunikationer med både T-bana och bussar vid Fridhemsplan i direkt närhet! Solid och förening med god ekonomi och en trevlig grönskande innergård!

Välkommen på visningarna av denna fantastiska lägenhet!

- Sekelskiftesdröm med samtliga attribut såsom balkong och högt läge i lugnt gårdshus!
-Välbevarad charm och högt i tak ca 3.20 vilket skapar rymd!
-Genomgående vackra original golv och smakfulla nymålade ytskikt
-Toppfräscht kök och badrum renoverat senaste året
-Ombonat sovrum med god förvaring och plats för dubbelsäng
-T-bana samt bussar i direkt närhet från fastigheten (Fridhemsplan)