BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Borgmästargatan 9

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 5421
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna charmiga 2:a intill Nytorget!

Här bor ni med närhet till allt vad Södermalm har att erbjuda, Nytoget och dess stora utbud av restauranger och caféer, Vita Bergen och grön områden samt Norra Hammarbyhamnen och vattnet. Lägenheten har genomgående vitmålade trägolv och ljusa ytskick. Brf Ljuset är en otroligt välskött förening med god ekonomi. Mellan husen ligger innergården som är föreningens hjärta med mycket grönska och utemöbler.

 

I hallen finns det gott om avhängningsmöjligheter vid hatthyllan samt plats för extra förvaring i de platsbyggda originalskåpet. I den inre hallen finns det även gott om rum för arbetsplats och extra förvaring. Härifrån nås lägenhetens övriga rum.

Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns gott om förvaring i underskåp bakom luckor i rostfritt stål samt även i de bevarade originalskåpet. Ovanför arbetsbänkskivan i trä sitter ett snyggt vitt kakel med mörk fog som ger köket en industrikänsla. Här finns även plats för matbord för 2-4 personer. Kökets utrustning består av induktionshäll, ugn, kyl/frys, diskmaskin samt kolfilterfläkt.

Lägenhetens stora fönster skänker rikligt med ljus åt rummen. I vardagsrummet finns det gott om plats för soffa och övrigt möblemang. Här finns vitmålade originalgolv och ljusa ytskick.

Sovrummet är praktiskt avskilt med en vägg med ett fönsterparti högst upp för ljusinsläpp. Här finns plats för säng och mer där till. Härifrån når man även den rymliga klädkammaren.

Badrummet är helkaklat i ljusa kulörter. Här finns WC, ducsh, handfat, spegelskåp, haddukstork samt tvättmaskin.

Ett boende att trivas i!

Varmt välkomna på visning!