BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Centrala Sundbyberg

Sturegatan 14, 3tr

  • 1 rum och kök
  • 34 kvm
  • Såld
  • 3541
Värdera din bostad

Beskrivning

Ljus och yteffektiv drömlägenhet på bästa adress, högt upp i huset (vån 3 av 4)! Möjlig 2a som har samtliga attribut med stor balkong med sol stora delar av dagen. Praktiskt arbetskök med välbevarade originaldetaljer såsom vackert serveringsskåp. Stambytt helkaklat badrum med badkar. Trivsam pärla med ett av centrala Sundbybergs hetaste lägen mitt på Sturegatan med närhet till butiker, service och extremt goda kommunikationer direkt utanför dörren. Stambytt och helrenoverat kaklat badrum med badkar. Gott om förvaring i rymlig klädkammare. En trivsam pärla med kvadratmeterna på rätt plats. Stig in och låt er hänföras!

Redan när du kliver in i lägenheten märker du att detta är något utöver det vanliga. Samtliga attribut såsom stor balkong, renoverat kök och badrum med hög standard på både materialval och utförande. Ljusa väggar genomgående och fina golv. Takhöjden skapar rymd och gör att lägenheten känns större än sina 34 kvm. Här kan ni verkligen bara flytta in på en gång! Bostaden ligger centralt placerad i ett av Sundbybergs hetaste lägen i direkt närhet nybyggda Signalfabriken med dess affärer, restauranger och uteliv. Solid äkta brf med god ekonomi och gemensam takterass.

Här bor du omgiven av småstadspuls och grönska, samtidigt som du har Stockholm city bara några minuter bort! Mycket goda kommunikationer i form av tunnelbana, pendeltåg, bussar och tvärbana. Detta charmiga område i hjärtat av Sundbyberg domineras av flerbostadshus och ståtliga stenhus samt trävillor från förra sekelskiftet blandat med nyare byggnader. Området är mycket populärt att bo i och erbjuder det bästa av två världar; känslan av en mysig småstad med möjligheten att ta sig in till city på ett snabbt och smidigt sätt. Här har du även närhet till allt vad du behöver som affärer, restauranger, barer, banker, bibliotek, skolor, dagis, apotek, systembolag, frisörer, gym, idrottsplatser och grönområden.

- Välplanerad drömlägenhet i absolut toppskick - inflyttningsklar!
- Stor möblerbar balkong med fri härlig utsikt och sol stora delar av dagen
- Stilrent kök med materialval utrustat med välbevarade originaldetaljer
- Stambytt och helkaklat badrum i ljusa färger med badkar
- Brf med mycket god ekonomi och välskött fastighet med takterass
- Utmärkta kommunikationer med Sundbybergs centrum direkt utanför porten!