BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Roslagsgatan 40A, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 4546
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en toppfin, ljus och trivsam sekelskiftesdröm med härlig balkong belägen på attraktiv adress. Ultimat läge i välhållen fastighet, på lugn adress och med puls och nöjen runt hörnet. Lägenheten är totalrenoverad till absoluta toppskick de senaste åren där både badrum kök och ytskikt varsamt renoverats till ett inflyttningsklart boende. Stig in i en välplanerad hall från en vacker och väl underhållen trappuppgång. Lägenheten har ett lugnt läge genomgående mot både rofylld innergård och gatan vilket skänker gott om ljusinsläpp från två väderstreck. Kliv ut på den härliga balkongen där ni har skön morgonsol (sydöstläge) och vakna upp till från de helglasade parade dörrpartierna!

Väl inne i lägenheten finner man en mycket väldisponerad planlösning med genomgående vackra trägolv i original och tidlösa ytsikt, charmiga ursprungsdetaljer från sekelskiftet såsom stuckatur i tak, stilrena väggar och stora fönsterpartier med generösa ljusinsläpp tack vare den genomgående planlösningen. Takhöjden om ca 3.20 skapar en otroligt rymd. Ordentligt och fullutrustat kök, likaså rymligt badrummet med skön golvvärme. Rofyllt sovrum med snygg och praktisk inbyggd förvaring. Öppen planlösning som inrymmer stora sällskapsytor och matplats för större sällskap.

Goda kommunikationer med både T-bana och bussar i direkt närhet i Vasastans trendigaste område! Låg avgift i solid och skuldfri förening med 1 Mkr i kassan och en trevlig grönskande innergård!

Välkommen på visningarna av denna fantastiska lägenhet!

- Drömlägenhet med balkong på bästa adress!
-Välbevarad charm och högt i tak ca 3.20 vilket skapar rymd!
-Genomgående vackra golv och smakfulla ytskikt
-Toppfräscht kök och badrum renoverat senaste åren
-Ombonat sovrum med god förvaring och plats för dubbelsäng
-T-bana samt bussar i direkt närhet från fastigheten