BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Heleneborgsgatan 30 A

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 7180
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust drömboende högt upp i huset på bästa adress mitt i glödheta Hornstull med balkong och sjöutsikt ut mot vattnet vid Söder Mälarstrand!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp.

Luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot köket som är i absoluta toppskick med komplett utrustning inkl. diskmaskin, blandare i mässing, framtagen tegelvägg och bänkskiva i cararramarmor. Här finns både goda sällskapsytor och perfekt utrymme för matplats samt anslutning till balkongen med sjöutsikt och kvällssol. Rogivande sovrum intill delas av med exklusiv glasvägg som kan anpassas för att justera önskad bredd på sovrummet vid behov. Badrummet är helkaklat och toppfräscht med dusch. I hallen finns det plats för en arbetshöra samt ytterliggare garderober för extra förvaringsmöjligheter. Den här pärlan måste upplevas på plats, välkommen!

Stabil och välskött förening med god ekonomi och de stora renoveringarna genomförda.

- Drömboende

- Balkong med sjöutsikt

- Waterfront

- Toppfin och ljus

- Exklusiv och anpassningsbar glasvägg

- Tilltagen takhöjd

- Bra förvaringsmöjligheter

- Vackra renoverade ytskikt

- Stora fönsterpartier