BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Robert Almströmsgatan 9 B, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 62 kvm
  • Såld
  • 11921
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust boende i vacker fastighet anno 1928 med högt "hörnläge" i huset och samtliga fönster mot Birkagatan. Här erbjuds en optimal planlösning med tilltagen takhöjd, stora fönster med burspråk-känsla och naturliga ljusinsläpp från två väderstreck samt en Walk-In Closet som imponerar! Bästa adress mitt i Birkastan precis intill Rörstrandsgatan!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier.

Luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor och matplats intill köket som är i gott skick och välutrustat med moderna vitvaror. Badrummet är kaklat och fräscht med dusch. I den inre hallen finns den stora och rymliga Walk-In Closet:en med utmärkta förvaringsmöjligheter. Här finns även ett perfekt utrymme mitt emot WIC för antingen ytterliggare garderober eller arbetshörna. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och god förvaring även där i rymlig inbyggd garderob.

Stabil och välskött förening med god ekonomi och de stora renoveringarna genomförda. Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen!

- Drömboende

- Toppfin och ljus

- Sjöglimt

- Bästa adress mitt i Birkastan

- Stora  fönsterpartier på rad

- Generös takhöjd ca 3 meter

- Rymlig Walk-In Closet

- Optimal planlösning