BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede - Enskededalen

Kyrkogårdsvägen 43

  • 1 rum och kök
  • 44 kvm
  • 3.050.000 kr / Såld
  • 1940
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust drömboende i vacker 20-tals fastighet med renoverade ytskikt och väldisponerad planlösning. Här bor du högst upp i huset i ogenerat och tyst läge i attraktiva kvarter nära både pulsen i city och härliga naturområden med utmärkta kommunikationer på några minuters gångavstånd.

Väl inne i bostaden möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla som tillsammans med de stora fönsterpartierna skapar ett ljust och trivsamt hem där tidstypiska detaljer samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du omsorgsfullt renoverade ytskikt och snickerier med bland annat vita golvtiljor i furu, djupa fönsternischer, spegeldörrar och höga golvsocklar samt vackra gjutjärnsradiatorer.

Här finns ett stort rogivande allrum som erbjuder goda sällskapsytor och flera möbleringsalternativ med stora fönster mot lummigt grönområde, ett modernt kök med bra förvaringsmöjligheter utrustat med kyl/frys, spis, ugn och fläkt. Fönstret i köket blickar ut mot föreningens fantastiska innergård. Rymligt badrum med kaklade väggar, kommod med nedsänkt tvättställ, spegelskåp med inbyggd belysning, handdukstork, badkar med regndusch samt wc. I entrén finns goda avhängningsmöjligheter samt en mindre klädkammare. En större klädkammare finns i anslutning till allrummet.

Stabil förening med god ekonomi.

På någon minuts promenadavstånd når du Sandsborgs tunnelbanenation som snabbt tar dig till Södermalm ca 7 min och till T-centralen på ca 15 min.

Lägenheten har även goda möjligheter att planeras om till 2 rok. Obs, se förslag / inspiration i alternativ planskiss. En eventuell ombyggnation bör alltid utredas via fackman och efter godkännande hos brf samt berörd myndighet vid behov.

Omsorgsfullt renoverad med en enastående känsla för detaljer och estetik samt en väl genomtänkt helhet. Ett boende som lämpar sig så väl för singeln som paret med högt ställda krav.- Vacker och välbevarad 20-tals fastighet
- Toppfin med härligt ljusinsläpp
- Högst upp i ogenerat läge utan insyn.
- Rofyllt och lugnt boende
- Omsorgsfullt renoverade ytskikt 2015
- Genomgående oljade och vaxade vita furugolv
- Möjlighet att göra om till en 2:a
- Bra förvaringsmöjligheter genom två praktiska klädkammare
- Stabil föreningen med god ekonomi
- Utmärkta kommunikationer runt hörnet
  med Sandsborgs T-bana.
- Vid Sandsborg finns förutom t-banan en Ica-butik,
  Pressbyrån, apotek, gym, simhall och bankomat.