BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Hornsbergs Strand

Eyvind Johnsons gata 7

  • 3.5 rum och kök
  • 90 kvm
  • Såld
  • 3415
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett ljust och toppfint boende med optimal planlösning, balkong i sydväst och sjöglimt. Belägen på Stockholms bästa waterfront-adress längs västra Kungsholmens omåttligt populära strandområde Hornsbergs Strand.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftigt och inbjudande känsla tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och de stora fönsterpartierna som ger ett generöst ljusinsläpp. Det underbara läget vid vackra Ulvsundasjön skapar en fantastisk atmosfär och boende  med plats för hela familjen.

Vidare finner du ett genomgående toppskick med ljusa ytskikt, ett modernt sällskapskök med gott om utrymme för matplats, ett stort vardagsrum i anslutning till köket erbjuder mycket goda sällskapsytor, 3 rogivande sovrum där ett sovrum har delats av till två varav det mindre sovrummet har högt sittande fönster mot taket och kan användas som förråd, klädkammare eller arbetsrum. Här finns ett toppfräscht och helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Goda förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober samt klädkammare.

Lägenheten disponeras som en 4:a tack vare att ett stort rum har delats av i två även fast den officiellt är en 3.5 rok.

Stabil och mycket välskött Brf med god ekonomi samt stor barnvänlig innergård och garage!

Hornsberg Strand eller Västermalms Strand som det även kallas har under det senaste åren vuxit fram som ett av Stockholms mest expansiva och populära områden. Närheten till såväl vatten, city, natur, restauranger, parker, skolor, förskolor, och utmärkta kommunikationer gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

 

- Disponeras som en 4:a
- Härlig balkong i sydvästläge mot mysig innergård
- Omåttligt populärt område
- Genomgående toppskick och generösa ljusinsläpp
- Sjöglimt
- Toppfint helkaklat badrum med badkar
- Attraktivt läge strax ovanför den härliga
  strandpromenaden längs Ulvsundasjön.
- Nära City och naturområden
- Goda förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda
  garderober samt klädkammare
- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare
- Mycket goda kommunikationer finns i närområdet, två
  olika tunnebanelinjer, bussar, pendeltåg.