BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen - Telefonplan

Midsommargränd 6, vån 4/4

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 1338
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust boende högst upp i fastighet från 2009 med flera stora fönsterpartier på rad samt balkong med sol från morgon till kväll! Ett hem med varenda kvadratmeter och detalj på rätt ställe! LÅG AVGIFT!

Väl inne i lägenheten möts du av en social planlösning med flera stora fönsterpartier på rad som skapar en härlig känsla av luft och rymd. Här finner du toppfina ytskikt i samtliga rum. Vardagsrummet har en öppen planlösning med köket och har gott om sällskapsytor samt perfekt utrymme för större matplats. Sovrummet är rogivande med plats för dubbelsäng. Köket är komplett utrustat med moderna vitvaror inkl. diskmaskin. Badrummet är toppfräscht och helkaklat med dusch och tvättmaskin samt golvvärme. Praktiskt klinkergolv finns i entréhallen med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Till lägenheten hör ett källarförråd!

Stabil och välskött förening med god ekonomi som uppvisats genom sänkta avgifter tidigare. Föreningen har garage- och parkeringsplatser.

Varmt välkommen på visning - denna pärla måste upplevas på plats!

- Toppfin och ljus på bästa adress
- Högst upp i huset med balkong i söderläge med sol från morgon till kväll
- Innergård med POOL
- Flera stora fönsterpartier på rad
- Kök och badrum i toppklass med tvättmaskin och diskmaskin
- Öppen planlösning
- Till lägenheten hör ett källarförråd
- Stabil och välskött brf med låga avgifter