BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gamla Enskede

Nynäsvägen 359, 3tr

  • 4 rum och kök
  • 146 kvm
  • Såld
  • 23763
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en magisk vindsvåning med totalt 163 kvm levnadsyta i bästa skick mitt i villaidyllen precis intill Gamla Enskedes! Ett riktigt drömboende som har en optimal planlösning, fönster i tre väderstreck med vackra naturliga ljusinsläpp, bastu, braskamin och en imponerande takhöjd på ca 3,7 meter!

Väl inne i våningen möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier.

Pampigt och luftigt vardagsrum med riktigt goda sällskapsytor och matplats intill köket som är i absoluta toppskick med komplett utrustning inkl. diskmaskin. Två toppfräscha badrum varav det ena med wc och dusch och det andra större exklusiva "Master Bath" med wc, badkar, två takduschar och en bastu. Master Bedroom är rymligt och ljust med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i större garderobssektion. Två ytterligare rogivande sovrum finns med bra disposition intill Master Bedroom samt ett sovloft ovan hallen, perfekt för långväga gäster som är på besök.

Stabil och välskött förening med de stora renoveringarna genomförda. Cirka 5 min till T-bana Sandsborg och Skogskyrkogården. Cirka 15 minuters cykelväg till Södermalm.

Den här våningen måste upplevas på plats, välkommen!

- Drömboende

- Toppfin och ljus

- Bästa adress intill Gamla Enskede

- Imponerande takhöjd ca 3,7 meter

- Härlig och fungerande braskamin

- Två badrum varav ett med bastu

- Optimal planlösning

- Bra förvaringsmöjligheter

- Vackra renoverade ytskikt

- Fönsterpartier i tre väderstreck