BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Bellmansgatan 32

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 2551
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett vackert sekelskiftesboende anno 1884 belägen på en av Södermalms bästa och mest eftertraktade adresser i lugnt och ostört läge med Mariatorget precis runt hörnet.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där sekelskiftescharm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer med stora fönster och djupa fönsternischer, höga golvsocklar och välbevarat trägolv med breda golvtiljor, kakelugn samt väl tilltagen takhöjd.

Här finns ett härligt vardagsrum som erbjuder goda sällskapsytor och flera möbleringsalternativ, ett rogivande sovrum med fungerande kakelugn med anslutning till praktisk klädkammare. Modernt kök med bla fläkt och gasspis från Gaggenau,  kyl/frys foch diskmaskin rån Electrolux, ugn från Miele samt diskho. Badrum med vita kaklade väggar utrustat med badkar, wc och tvättställ samt en välkomnande och rymlig hall.

Stabil och välskött brf med god ekonomi.

Lägenheten erbjuder en unik känsla för detaljer och en genomtänkt helhet som tillsammans med den generösa takhöjden, höga fönsterpartier och läget gör detta till unikt och ytrest trivsamt boende. Måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

- Sekelskiftesfastighet anno 1884
- Generös takhöjd
- Synneligen eftertraktad adress nära Mariatorget
- Modernt kök
- Fungerande kakelugn
- Stabil och välskött brf
- Utmärkta kommunikationer runt hörnet
- Belägen på lugn återvändsgata