BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Liljeholmsvägen 32 9 tr

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 1112
Värdera din bostad

Beskrivning

NYPRODUKTION! VISNING KAN DÄRFÖR EJ SKE!

Helt nybyggd lägenhet högst upp med kungsbalkong och strålande sjöutsikt, västerläge med kvällssol, belägen i dynamiska Liljeholmen med Stockholms kanske bästa kommunikationer!

Varmt välkomna till denna välplanerade och unika 2:a om ca 57 kvm i ett eftertraktat läge vid Liljeholmen. Belägen högst upp i huset, våning 9 av 9 med en stor kungsbalkong. Balkongen erbjuder kvällssol med fantastisk sjöutsikt över så väl Trekanten som Mälaren. Lägenheten erbjuder ett ljust vardagsrum med generösa fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till socialt umgänge. Lägenheten har ett bra sovrum. Ni får inte missa poolen på gården!

Lägenheten säljs på ritning och är inflyttningsklar 21 oktober 2016.

Omedelbar närhet till Liljeholmstorget, här finns vårdcentral, BVC, MVC, banker, apotek och gym. Liljeholmstorget Galleria som 2013 fick utmärkelsen "Stockholmarnas favoritcentrum" i kategorin stadsdelscentrum med 90 butiker, mataffärer. Helt suveräna kommunikationer med T-bana, tvärbana och linjebussar. Har man bil är man snabbt uppe på E4:an. Flygbussarna går från Liljeholmstorget till Arlanda. Anställda på Scania kan ta företagets direktbussar från Liljeholmstorget till Södertälje. Promenadavstånd till Södermalm, Mälaren och fina grönområden.

Mer information hittar ni på SSM:s hemsida:
https://www.ssmfastigheter.se/bostadsratt/vara-bostadsratter/rosteriet/