BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Kronobergsparken

Inedalsgatan 2A

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • Såld
  • 4015
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges tillfälle att förvärva en fantastisk 2:a högt upp i huset med solig balkong i bästa västläge och rogivande utsikt över Kronobergsparken! En bostad med varenda kvadratmeter och detalj på rätt ställe. Högt i tak (ca 3 meter), vackra originalgolv, toppfräscht nyrenoverat Kvik-kök med materialval utöver det vanliga, möberbar balkong och mycket mer! 

Vidare erbjuds ett helkaklat fräscht badrum med golvvärme och spotlights i tak. Plats för badkar eller tvättmaskin finns för den som önskar. Ett mäktigt och lättmöblerat vardagsrum med fina golv och högt i tak samt utgång till balkongen i väst med en härlig utsikt. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och en mycket trevlig hall med praktiskt och snyggt klinkergolv samt bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Toppfräscht kök från Kvik med exklusiva materialval. Spotlights både i kök, vardagsrum och badrum! 

Här bor du med ett optimalt läge intill lummiga Kronobergsparken samtidigt som du har pulsen runt hörnet - det bästa från båda världar. Välskött och stabil brf där allt ingår i avgiften. Dessutom erbjuder föreningen ett unikt mervärde i form av gemensam terrass på taket samt mysig innergård med bra utemöbler och grillar!

Varmt välkommen på visning - denna vill du inte missa!

- Balkong i västläge.
- Högt läge på våning 3.
- Bevarade tidstypiska detaljer såsom bl a vackra trägolv och högt i tak.
- Inbyggda potlights i kök, badrum och vardagsrum
- Nyrenoverat Kvik-kök med exklusiva materialval bl a carraramarmor. Maskinell utrustning i form av kyl/frys, varmluftsugn, induktionshäll, fläkt och diskmaskin. Spotlights-belysning för bästa känsla.
- Toppfräscht badrum med vitt kakel och grått klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med dusch med vikbar glasvägg, wc, handfata med tillhörande spegel och belysning samt handdukstork och väggskåp för förvaring. Spotlight i tak med dimmerfunktion och plats för badkar eller tvättmaskin om så önskas.
- Välskött och stabil brf där allt ingår i avgiften.
- Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd.