BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg

Starrbäcksgatan 24

  • 1 rum och kök
  • 34 kvm
  • Såld
  • 1844
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en välplanerad och stilmedveten lägenhet med balkong i söderläge. Här bor du i attraktiva och lugna kvarter med stadens centrum och utmärkta kommunikationer runt hörnet.

Väl inne i bostaden möts du av ett toppfint boende med en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här samspelar moderna materialval och tidstypiska detaljer i harmonisk balans och skapar en genomtänkt helhet.

Här finner du en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, ett modernt kök med bra förvaring och matplats, ett rymligt allrum med flera möbleringsalternativ, mysig balkong i söderläge som blir ett extra utrymme under sommarhalvåret samt ett badrum med dusch. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn, spishäll, kyl/frys, diskho och fläkt i rostfritt samt vitt mosaikkakel och vita köksluckor.

Sundbyberg har en charmig småstadskänsla med närhet till både city och vackra naturområden och staden är i en expansiv och spännande utvecklingsfas. På gångavstånd finner du stadens centrum med mycket bra kommunikationer med tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och bussar samt butiker, restauranger, och serviceinrättningar.

- Optimalt första boende
- Modernt kök
- Balkong i söderläge
- Härliga ljusinsläpp genom stora fönsterpartier
- Centralt boende i attraktiva kvarter
- Duvbo tunnelbanestation runt hörnet
- Välskött förening med god ekonomi
- Närhet till både city och härliga naturområden
- Utmärkta kommunikationer på gångavstånd med tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och bussar