BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Rutger Fuchsgatan 9, 5 tr

  • 1 rum och kök
  • 32 kvm
  • Såld
  • 5457
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en riktig söderpärla högt upp i huset (våning 5 av 6), möjlig mini 2:a, med varenda detalj och kvadratmeter på rätt plats! Bostaden är ljus och fräsch genomgående renoverad med välbevarad charm, där 50-tal möter modernt på bästa sätt. 

Lägenhetens vardagsrum har ett generöst fönsterparti som släpper in rikligt med ljus. Här ryms utan problem soffa, matbord samt TV-hörna. Rummet har även en sovalkov med plats för säng och möjlighet med sällskapsdel intill. Från vardagsrummet når ni den mysiga balkongen i bästa solläge med en fantastisk utsikt över Globen samt grönska. Här kan man uppleva och njuta, mysig balkonghäng på kvällarna. Välutrustat och stilrent renoverad kök med bra arbetsytor samt mycket bra förvaring med gråa över- och underskåp som löper längs med väggarna. Mycket smakfullt och helkaklat badrum med dusch samt öppningsbart vädringsfönster med fin utsikt över globen. Tack vare flera inbyggda garderober ges goda förvaringsmöjligheter invid hallen.
 
Optimalt läge i ett lugnt och populärt område med puls, nöjen och service i närområdet. Ett fantastiskt mervärde erbjuds dessutom i form av föreningens gemensamma takterrass.

- Balkong i soligt söderläge med fantastisk utsikt.
- Högt upp i huset.
- Renoverad kök med mycket bra förvaringsytor.
- Bra med förvaring tack vare inbyggda garderober med originaldetaljer.
- Hiss i fastigheten.
- Mycket centralt läge med puls och nöje ett stenkast bort. Gemensam takterrass i föreningen.
- Bara att flytta in och trivas från dag ett!