BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gärdet

Furusundsgatan 8

  • 1 rum och kök
  • 31 kvm
  • Såld
  • 4624
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust boende anno 1940 på populära och naturnära Gärdet med en väl genomtänkt planlösning och stor och solig balkong mot grönskan!

- Toppfin och ljus
- Bästa adress i hjärtat av Gärdet
- Rymlig och solig balkong
- Genomgående vackra trägolv av fiskbensparkett
- Tidlösa ytskikt
- Goda förvaringslösningar i inbyggda garderober
- Perfekt första boende
- Stor renoveringspotential
- Stabil och engagerad Brf med de stora renoveringarna gjorda
- Utmärkta kommunikationer med Gärdets T-bana några min bort

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där den tidsenliga charmen samspelar med moderna material i en harmonisk balans. Här finner du klassiska ytskikt, tidlösa färger och genomgående vackra trägolv i fiskbensparkett samt flera inbyggda garderober för goda förvaringslösningar.

Allrummet har en charmig karaktär och inrymmer såväl soffgrupp med mediamöbel, som säng och middagsbord om 4-6 personer. De stora fönsterpartierna och balkongdörren i glas ger ett härligt ljusinsläpp och skapar rymd i rummet. Den väl tilltagna balkongen bjuder in till såväl sköna förmiddagar som härliga sommarkvällar.

Vacker tidstypisk skjutdörr med spegelglas som även är mycket praktisk leder in till köket. Köket präglas av smarta materialval och har goda förvaringsmöjligheter i över- som underskåp samt beredningsytor. Tack vare fönsterpartiet får vi ett gott ljusinsläpp med trevlig atmosfär även här. Köket är försett med spis, ugn och fläkt.

Badrummet är ljust och fräscht och utrustat med wc, badkar, handfat samt handdukstork.

Här bor man omgiven av grönskan och lugnet men med puls och nöjen inom ett bekvämt avstånd. Goda kommunikationer med buss och Gärdets T-bana endast några minuter bort. Livsmedelsbutiker som Ica och Kampementshallen finns på mycket behändigt avstånd.

Stabil och välskött förening med alla stora renoveringar genomförda. Mycket god ekonomi i föreningen där de låga avgifterna inkluderar värme, vatten, bredband samt kabel-TV (grundutbud) Comhem.