BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmstorget

Liljeholmstorget 54, 4 tr

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • Såld
  • 3547
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna perfekt planerade, påkostade och totalrenoverade trea, med materialval av absolut högsta klass. Mysig och rymlig balkong med högt och soligt läge på eftermiddagen. Genomgående för lägenheten är den slipade och vitlaserade ekparketten. Lägenheten är belägen i dynamiska Liljeholmen med Stockholms kanske bästa kommunikationer.

Lägenhetens hjärta är det nyrenoverade och helkaklade köket, som erbjuder gott om arbetsytor och massvis av förvaring. Köksfönstret vetter mot den lugna lummiga innergården. I köket finns en vacker bänkskiva av Carrara-marmor och fina beslag. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll samt fläkt. Matplatsen invid fönstret rymmer ca 8 personer. Vardagsrummet är stort och ljust tack vare stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Lättmöblerat vardagsrum där det utan problem ryms en stor soffgrupp, bord och fåtöljer. Från vardagsrummet finner ni utgången till den mysiga balkongen. Ett fantastiskt uterum om våren, sommaren och hösten. Lägenheten har två rymliga sovrum i varsin sin del av lägenheten, varav det ena sovrummet vetter mot den lugna innergården. Badrummet går i klassisk 20-talstil med helkaklade väggar samt hexagonklinker med golvvärme. Ett härligt djupt badkar och tvättavdelning finns, samt en vacker och praktisk inbyggd hylla i Carrara-marmor under den stora spegeln. Sist men inte minst erbjuder lägenheten en rymlig hall med en stor klädkammare!

Lägenheten är belägen i en stabil och välskött förening med god ekonomi och låga avgifter. I månadsavgiften ingår värme, vatten bredband och Kabel-TV. Juli och december månad har de senaste åren varit avgiftsfria. Föreningen kan även erbjuda parkeringsplatser i garaget, som hittas i husets källare. Föreningen har en bokningsbart övernattningsrum, gästparkeringsplats i garaget samt en grön lummig innergård med lekplats. Föreningen erbjuder också två separata tvättstugor med digitalt bokningssystem.