BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Alphyddan

Alphyddevägen 67

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp i fastigheten med inglasad balkong med kvällssol och en storslagen vy mot såväl Södermalm, Hammarbybacken och ända bort till Globen. Närhet till Sickla köpkvarter samt Hammarby Sjöstad.


HALL
Rymlig hall med god avhängning vid ytterdörren. I hallen finns en stor klädkammare med såväl hyllor som klädstång.
Vita väggar samt ekparkett på golvet. Säkerhetsdörr är installerad.

VARDAGSRUM
Ljust och lättmöblerat vardagsrum med en svårslagen vy in mot Stockholm såväl som Nacka. Det är ifrån vardasgrummet du kliver ut på den inglasade balkongen med trätrall som blir ett extrarum sommartid. På balkongen i västerläge kan du njuta av kvällssolen tills den går ned.

KÖK
Arbetskök som ligger mellan sovrummet och vardagsrummet. I det väl fungerande köket finns spis med häll, kyl samt frys och skafferi. Även här ligger samma fina parkett som i övriga lägenheten.

SOVRUM
Plats för dubbelsäng. Sovrummet har ingång från såväl hall som kök. På golvet ligger samma fina ekparkett som i övriga lägenheten och väggarna är fräcsht vita.

BADRUM
Mycket fräscht badrum med mörkgrått klinker på golvet och vittt kakel på väggarna. I badrumsinredningen ingår dusch med duschväggar i glas, handfat med kommod, badrumsskåp med belysning och eluttag.