BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Rissne

Mjölnerbacken 72, 4 tr

  • 4 rum och kök
  • 100 kvm
  • Såld
  • 2332
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna topprenoverade 4:a med milsvid utsikt! Lägenheten är väldigt bra planerad och har en uthyrningsdel med egen ingång. Alla material i lägenheten håller högsta klass. Stor balkong med soligt läge. Genomgående ljusa väggar och flytande vackra golv i ask. Ny elcentral är installerad och LED-belysning i golvlister, taknischer och samtliga undertak. Mycket välskött förening med bra ekonomi. Det här är lägenheten för dig som söker något extra!

Inbjudande tambur med goda avhängningsmöjligheter. Vid tamburen finns också ingången till uthyrningsdelen. I den inre hallen finns gott om förvaring i form av garderober.

Rymligt vardagsrum med utgång till den stora möblerbara balkongen. De ljusa väggarna matchar de mörka golven. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med naturligt ljus.

Köket ligger i en öppen och social anslutning till vardagsrummet. Köket har all maskinell utrustning man vill ha och här finns gott om utrymme för större sällskap. Köksfabrikatet är Puustelli och vitvarorna är från Siemens och AEG.

Det stora sovrummet inrymmer dubbelsäng med tillhörande möblemang och har mycket gott om förvaringsmöjligheter.

Sovrum 2 ligger innanför vardagsrummet och här finns en stor walk-in-closet.

Det exklusiva badrummet har bubbelbadkar, tvättmaskin och det varma tempererade golvet ger en behaglig känsla.

Uthyrningsdelen med egen entré är rymlig och intill uthyrningsdelen finns lägenhetens andra badrum som är utrustat med dusch och handduksvärmare. Nätverk är kopplat i uthyrningsdelen, vardagsrummet samt barnrummet. Det är också surroundsystem installerat i vardagsrummet med högtalare i kök och badrum.