BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stockholm - Kungsholmen

Kungsbro strand 25

  • 2 rum och kök
  • 34 kvm
  • Såld
  • 5022
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges tillfälle att förvärva en fantastisk bostad med balkong mot Karlbergskanalen och med bekvämt gångavstånd till City! Lägg därtill den optimala planlösningen med varenda kvadratmeter och detalj på rätt ställe. Måste upplevas!

Väl inne i lägenheten erbjuds bl a generösa ljusinsläpp, vackra ytskikt och bekvämligheter såsom tvättmaskin och diskmaskin. Vidare ett socialt vardagsrum med utgång till balkongen som i sin tur erbjuder utsikt över Karlbergskanalen. Rogivande sovrum med plats för säng och nattduksbord och från det stora sovrumsfönstret kan man njuta av utsikten över kanalen. Kök med full maskinell utrustning samt plats för matbord och helkaklat fräscht badrum.

Här bor du mycket centralt och tryggt i en av Stockholms största bostadsrättsföreningar som är välskött och mycket omtyckt av sina medlemmar. Boendet erbjuder ett unikt mervärde i form av föreningens gemensamma takterrass med en hänförande utsikt över Stockholm - en vy som är svår att se sig mätt på. Läget och dess omgivning ger inte mer att önska, här bor man granne med allt du kan tänkas behöva.

Denna vill du inte missa - varmt välkommen på visning!

- Utsikt över Karlbergskanalen
- Balkong i sydvästläge
- Toppläge med närhet till allt
- Kök utrustat med med inbyggd mikro, integrerad diskmaskin, gasspis med ovansittande fläkt, ugn och kyl/frys.
- Helkaklat badrum utrustat med wc, dusch med vikbara glasdörrar, handfat med kommod, spegel och tvättmaskin.
- Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd
- Välskött stor brf med magnifik takterrass för medlemmarna