BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Pontonjärgatan 32

  • 1 rum och kök
  • 19 kvm
  • Såld
  • 5961
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges tillfälle att förvärva en välplanerad 1:a belägen på attraktiv adress invid Norr Mälarstrand med närhet till allt som önskas! Stabil brf med låga avgifter! 

Väl inne i bostaden erbjuds en öppen luftig planlösning, tillsammans med tilltagen takhöjd och fönster i söderläge ges ett fint ljusflöde. Fint kök från 2010 där det erbjuds gott om förvarings- och arbetsytor. Kyl, micro, häll och köksfläkt. Rymligt badrum med gott om duschutrymme och övrig yta för inredning och förvaring. Gott om förvaring genom garderob i hallen, inbyggt garderob i vardagsrummet samt väggfast förvaringdel ovan tv-bänken.

På Pontonjärgatan bor du på ett lugnt och rogivande läge, men med puls och nöjen runt hörnet. Närhet till härliga grönområden, natur och vatten. Massor av restauranger och barer runt hörnet eller i city som nås med kort promenad från bostaden. Utmärka kommunikationer med både buss och tunnelbana!

- Låg avgift
- Välplanerad
- Fönster i söderläge gör lägenheten ljus
- Riktigt kök med bra förvarings- och arbetsytor (kyl utan frysfack, micro finns men inte ugn)
- Stort badrum med gott om utrymmen
- Fin innergård med grönska och utemöbler sommartid
- Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 4-5 kvm
- Väl underhållen fastighet utan större renoveringar nära förestående
- Lågt belånad Brf med stark ekonomi
- Synnerligen bra läge med närhet till Norr Mälarstrands strandpromenad, Kungsholmstorg och Scheelegatan. Bo avskilt med direkt närhet till det bästa Kungsholmen har att erbjuda.