BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm

Melodislingan 14

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • 4.350.000 kr / Såld
  • 4999

Beskrivning

Modern och stilren design med toppläge och balkong!

En våning för dig som söker det optimalt planerade och stilsäkra hemmet. Den öppna planlösningen förhöjs av stora fönster som införlivar känslan av härlig rymd! Bemannad reception, gym och en festlokal är några av förmånerna du får ta del av i Brf Svea Fanfar 1. 

Lägenheten har ett drömläge på Östermalm i ett område med nytänkande arkitektur men som bevarat sin charmiga karaktär. Enkel access till E4:an för den bilburne, samt goda kommunikationsmöjligheter via bussar och T-bana med Stadion som närmaste station. 

Här ges du möjligheten att bo i modernt toppskick beläget i lugnt område samtidigt som närheten till Stureplan, vatten och natur står för dörren!

Varmt välkomnande entré med säkerhetsdörr och god plats för avhängning av ytterkläder. Hallen leder in till köket som är av hög modern standard. Köksskåpen är gemytligt grå och planlösningen mot vardagsrummet är öppen. God och lämplig plats där 4-6 personer bjuds till bordet. Disponeringen av rummen uppmanar till en sammanhängande social yta, så som middagsbjudningar och festliga tillställningar. 

Öppna och mycket funktionella ytor i samspel med stora fönsterpartier skapar härligt ljusinsläpp som genomsyrar hela lägenheten. På golvet ligger smakfull vitlaserad ask. Från vardagsrummet kliver man ut på den sköna balkongen, där har du möjlighet att avnjuta goda frukostar så väl som middagar. Är du även intresserad av blommor och kryddor finns goda möjligheter för egen odling. 

Hög modern standard i badrum, vita helkaklade väggar med sandstensklinker på golvet. Badrummet är utrustat med dusch, duschvägg i glas, wc, tvättställ med underliggande kommod, badrumsspegel och handdukstork samt tvättmaskin. 

Sovrummet är rymligt med goda förvaringsmöjligheter i garderober. Utöver säng finns även plats för nattduksbord.