BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Katarina Bangata 61, 2 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 37 kvm
  • Såld
  • 4542
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna supermysiga hörnlägenhet intill Lilla Blecktornsparken! Lägenheten har renoverade ytskikt och är trevligt planerad. Föreningen har ansökt om bygglov för balkonger och chanserna för denna lägenhet är goda då lägenheten vätter mot innergården. Möjlighet finns också att bygga om lägenheten till 2 rok.

Inbjudande tambur med goda avhängningsmöjligheter och förvaringsmöjligheter i form av två inbyggda garderober. I den inre hallen finns gott om plats för sänghörna. Hit finns också en möjlighet att flytta köket för att, för den som önskar, göra ett sovrum av nuvarande kök.

Det stora vardagsrummet är trivsamt med ljusa väggar. Den vackra fiskbensparketten bidrar till lägenhetens charm och fönsterpartierna släpper in härligt ljus. I vardagsrummet finns gott om utrymme för både soffgrupp och matplats för middagsgäster.

Köket är trevligt med gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen. Kaklet ovan bänkskivorna matchas av de ljusa köksskåpen och här finns all maskinell utrustning du behöver för att tillreda härliga middagar. Diskmaskinen underlättar vardagen.

Badrummet är fräscht med ljusa kakel och duschhörna. Badrummet är utrustat med en tvättmaskin och handduksvärmare.