BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Blackeberg

Elias Lönnrots väg 15, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 59 kvm
  • Såld
  • 5624
Värdera din bostad

Beskrivning

Totalrenoverad drömlägenhet i absoluta toppskick! Välkommen till denna unika och påkostade samt otroligt välplanerade 3a högst upp i huset med solig balkong i fritt sydöstläge mot insynsfria grönskande omgivningar. Hela lägenheten har stilrent och modernt renoverats under 2015/2016. Exklusiva materialval och ljusa ytskikt av högsta kvalitet där ingenting lämnats åt slumpen Genomgående moderniserad till ett inflyttningsklart boende nära både t-bana och grönområden i populära och natursköna Blackeberg. Härligt stora fönsterpartier med beslag i orignal som kännetecknar 50-talet och skänker karaktär till hela lägenheten.

Kliv in till ljus ytskikt i ljusgråa kulörer på vägg som snyggt möter den vitpigmenterad ekparketten. Öppen och social planlösning där lägenhetens kök och hjärta blir den naturliga samlingsplatsen. Här behöver ni inte kompromissa utan ni har samtliga vitvaror såsom helintegrerad kyl/frys samt diskmaskin, inbyggd fläkt, induktionshäll samt inbyggd ugn i svart. Upprustat badrum med takdusch och tvättmaskin. Gott om förvaring i inbyggda garderobslösningar både i hall och sovrum. Hela lägenheten andas modernitet och komfort!

Här finner ni skönt umgänge med en öppen och social planlösning som skapar rymd och skänker ljus och en rofylldhet. Tack vare det höga läget i huset på våning 3 av 3 får man en härlig insynsfri utsikt över grönskan som ramar in de stora fönsterpartierna. Kliv ut på den stora balkongen, här ligger solen i ett härligt sydöstläge vilket innebär sol från tidig morgon till efter lunch.

Här bor ni nära naturen men ändå centralt på en lugn återvändsgata! På bekvämt gångavstånd finns Blackebergs Centrum med ett flertal butiker, välsorterad mataffär, bank, café, frisör, bibliotek, apotek, videobutik och gym. Här har ni även direkt närhet till stora grönområden såsom Grimstaskogen och vackra promenader längs Mälarens vatten. Kanaanbadet och det populära Ängbybadet finns på gångavstånd från lägenheten. Vällingby city finns inom bekvämt avstånd med massor av affärer, shopping och biograf. Utmärkta kommunikationer med T-bana Blackeberg bara några minuters promenad bort.


- Totalrenoverad drömlägenhet i absoluta toppskick!
- Stor balkong mot grönskande omgivningar i insynsfritt sydöstläge - sol från morgon till efter lunch!
- Ljust läge med en genomgående med öppen planlösning, högst upp i huset
- Påkostat kök med samtliga vitvaror helintegrerade i ett stilrent Epoqkök
- Rymligt och stambytt badrum med tvättmaskin och takdusch samt praktiskt vädringsfönster
- Välplanerade ytor i en öppen och social planlösning där hela lilla familjen eller paret får plats!
- Gott om förvaringsutrymmen i båda sovrummen och hallen samt ett rymligt källarförråd
- Stabil förening med egna P-platser och ett fantastiskt läge nära både grönområden och T-bana vid Blackebergs centrum