BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm / Högalid

Lorensbergsgatan 3A, 2tr

  • 1 rum och kök
  • 26 kvm
  • Såld
  • 3063
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till lugna och trevliga Lorensbergsgatan 3A. På denna fridfulla återvändsgränd på bästa adress och 20-tals charm möts ni av en härligt insynsfri utsikt över Pålsundskanalen och Långholmens grönska. Genomgående trägolv i original och högt i tak vilket skapar rymd samt vackra spröjsade balkongdörrar som skänker charm till resten av lägenheten.

Lättmöblerat vardagsrum med spröjsade balkongdörrar med stort ljusinsläpp och underbar utsikt från fransk balkong mot Pålsundet och Långholmen på andra sidan sundet. Här kan ni följa årstidernas växlingar, rofyllt och utan insyn! Praktiskt sovloft med plats för 120 cm säng med förvaringsmöjigheter under, funktionell kokvrå, stor möblerbar hall samt rymligt helkaklat badrum.

Gott om förvaring i både hall och vardagsrum tack vare en djup inbyggd garderob. Trevlig förening med stor gemensam innergård med grill och sittgrupper om sommaren, tvättstuga i huset samt källarförråd som hör till lägenheten. Här har ni en inflyttningsklar och välplanerad etta som passar utmärkt som första boende eller övernattningslägenhet.

Nära till mysiga caféer, restauranger, affärer och storstadspuls i trendiga Hornstull! Belägen i härliga kvarter med närhet till såväl vacker natur med badplatser och strövområden vid Söder Mälarstrand för att inte nämna Reimersholme, Långholmen och Tanto. Det bästa som Södermalm har att erbjuda finns direkt utanför porten - Välkommen på visningarna!

- Insynsfri utsikt över Pålsundskanalen vatten och Långholmens natur! A-läge på Södermalm!
- 20-tals charm i form av högt i tak, vackra taknischer, trägolv i original och spröjsade fönster
- Stambytt och helkaklat badrum i ljusa färger, praktisk kokvrå och loft skapar yta och gott om förvaring
- Brf med extremt god ekonomi och flera tillgångar såsom hyreslokaler och eget garage!
- Öppen och rymlig planlösning med stora balkongdörrpar som släpper in gott om ljus
- Utmärkta kommunikationer med Hornstull i direkt närhet med restauranger, kommunikationer och service