BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna

Åsvägen 6, 3 tr

  • 2.5 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 2423
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomnande hall med vacker kolmårdsmarmor och ljusa väggar. Här finns gott om förvaring i form av 3 inbyggda garderober. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Den inre hallen/matsalen har vacker ekparkett och här finner vi den vackra fungerande öppna spisen. I dagsläget används detta rum som arbetsrum men kan också användas som matrum. En del grannar har valt att öppna upp mot köket.

Köket är fräscht med ekparkett och ljusa väggar. Köket går i neutralt vitt med fint kakel ovan diskbänken. Köksutrustningen går i rostfritt och består av spis, fläkt, kyl/frys samt diskmaskin.

Vardagsrummet är stort och ljust med fönster i 2 väderstreck vilket ger rummet mycket naturligt ljus. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen i bästa sydvästläge! Det finns markiser både vid balkongen och vardagsrummet.

Sovrummet är rymligt och här inryms dubbelsäng med tillhörande möblemang samt bra förvaring i stor garderob.

Badrummet är fräscht och stambytt med grå klinker vilket matchar de ljust kaklade väggarna i vitt. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, duschhörna med infällbara glasdörrar, handdukstork samt golvvärme. Badrummet är förberett för tvättmaskin.