BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Sankt Eriksgatan 85 A, 4tr

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • Såld
  • 4275
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust drömboende anno 1927 på en av Vasastans absolut bästa adresser intill populära Rörstrandsgatan med sitt stora utbud av restauranger och caféer! 

Väl inne i lägenheten möts du av en inbjudande och härlig känsla där tidstypisk 20-talscharm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra renoverade ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier med goda ljusinsläpp.

Planlösningen är mycket väldisponerad och tillåter goda förvaringsmöjligheter på naturligt avsedda ytor med en tilltagen takhöjd som skapar rymd och luft. Två rogivande sovrum inkl. rymligt Master Bedroom med härlig Walk-In Closet. Smakfullt renoverat kök med stilren känsla samt påkostade detaljer som bänkskiva i ljus betong och blandare i mässing. Integrerade vitvaror från Miele i form av diskmaskin, ugn, spis, micro, fläkt, inbyggd kyl / frys och gott om skåpsförvaring. Exklusivt badrum med dusch och blandare i underbar mässing samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrum med gott om sällskapsytor och utrymme för matplats.

Stabil och välskött förening med mycket god ekonomi där avgifterna nyligen sänktes med ca 30%.

Den här lägenheten måste upplevas på plats, varmt välkommen!

- Toppfint och ljust drömboende

- Exceptionellt låg månadsavgift

- Exklusivt kök och badrum med detaljer i underbar mässing

- Bästa adress i Vasastan

- Tilltagen takhöjd

- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare

- Vackra renoverade ytskikt

- Bra förvaringsmöjligheter

- Väldisponerad planlösning

- Stabil Brf med mycket god ekonomi

- Välskött fastighet anno 1927