BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg

Tulegatan 5, 4 tr

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 1704
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna härliga 3:a med stor balkong i soligt sydvästläge! En lägenhet i ostört läge med fönster som släpper in ljus från två väderstreck. Då lägenheten ligger högst upp i den här delen av huset har man inga grannar ovanför. Här på Tuletorget finner du den nyöppnade kändisrestaurangen KÄK, Waynes coffee, Juicebaren, SATS och Balance m.fl. Kommunikationerna härifrån är bäst i Sundbyberg, både T-bana Näckrosen och Sundbybergs Centrum ligger inom 5 minuters promenad och buss 515 till Odenplan går utanför dörren.

Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. I hallen finns bra förvaring i form av en garderob.

Kök med gott om plats för flera matglada gäster. Köket är inrett i fräscht vitt med kakel ovanför häll och diskbänk. Köket har all maskinell utrustning man kan önska i form av dubbel kyl och frys, varmluftsugn, induktionshäll, diskmaskin, inbyggd micro mm. Köksfabrikatet är Myresjökök och vitvarorna är från Bosch. Förutsättningarna för att tillreda härliga middagar är mycket goda.

Det öppna vardagsrummet är trivsamt med ljusa väggar mot den vackra parketten. Det stora fönsterpartiet släpper in härligt ljus. Här nås lägenhetens stora balkong med utsikt över den lummiga innergården och takåsarna.

Sovrum 1, som man når via vardagsrummet, är större och inrymmer dubbelsäng med tillhörande möblemang. Här finns gott om förvaring i form av en garderobsvägg.

Sovrum 2 är mindre med ljusa väggar mot matchande golv. Även här finns garderob för god förvaring.

Badrummet med vitt kakel och klinker är välutrustat med badkar, tvättaskin/torktumlare samt golvvärme. Ett trivsamt fönster ger naturligt ljus.

Mittemellan sovrummen finns en Walk-in-Closet som verkligen fulländar lägenhetens i övrigt goda förvaring.