BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - SOFO

Katarina Bangata 61, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 38 kvm
  • 3.650.000 kr / Såld
  • 5358

Beskrivning

Topprenoverad, ljus och välplanerad 2a inbäddad i grönska i populära SOFO! Välbevarad charm, högt i tak och välplanerade ytor gör denna lägenhet optimal för både paret samt singeln som ställer höga krav på sitt boende. Med genomgående vackra golv och smakfulla ytskikt med stilrent kök och stambytt badrum är det inflyttningsklart!

Fräscht bistrokök, öppen planlösningen och flera fönster i fil mot den lugna innergården. Helkaklat stambytt badrum i ljusa färger och möjlighet och ansluta tvättmaskin. Insynsfritt ombonat sovrum med grönskande utsikt och plats för dubbelsäng samt förvaringslösning. Det optimala gavelläget gör att lägenheten flödar av ljus. Goda förvaringsmöjligheter finns i inbyggda garderober i hallen samt fristående garderobslösning i sovrummet.

Lägenheten har omsorgsfullt renoverats där alla vackra ursprungsdetaljer varsamt har bevarats. Välbevarad fiskbensparkett i original, högt i tak samt ljusa väggar genomgående skapar ett stilrent intryck. Stora fönsterpartier med spröjs och tidlösa färg- och materialval. Till lägenheten hör två källarförråd samt en trevlig gemensam balkong samt grönskande innergård som föreningens medlemmar får använda. Föreningen utreder i dagsläget nybyggnation av balkonger till de lägenheter som i dagsläget saknar balkong.

I rofyllda och eftertraktade kvarter mittemellan Vitabergsparken och Lilla Blecktornsparken ligger denna charmiga hörnlägenhet om 38 kvm anno 1933. Närservicen är god med ett flertal omtalade restauranger, mysiga caféer, charmiga butiker, matbutiker, apotek mm och om sommaren finns bl.a. mysiga Bondens marknad. Kommunikationsmässigt tar man sig vidare med buss eller Skanstulls T-bana. I området finns även trevliga Vitabergsparken och ett stenkast från lägenheten trendiga Nytorget med rikt utbud av restaurangliv! Den nya planerade tunnelbanelinjen ut mot Nacka planeras att bygga en tunnelbaneuppgång som kommer attt ligga ca 200 m från fastigheten.

Varmt välkommen till ett topprenoverat och inflyttningsklart boende!

- Topprenoverad och stilren drömlägenhet - inflyttningsklar!
- Snyggt bistrokök med samtlig maskinpark och en social öppen planlösning
- Fräscht helkaklat badrum i stilrena färger med möjlighet till tvättmaskin
- Bra förvaring i platsbyggda garderober i hall och sovrum samt två rymliga källarförråd
- Gemensamma balkonger att avnjuta frukosten vid (nås direkt utanför från trapphuset)
- Stabil förening med alla de stora renoveringar utförda
- Goda parkeringsmöjligheter på gatan utanför huset
- Mycket goda kommunikationer med flera busslinjer utanför huset och promenadavstånd till Skanstulls tunnelbanestation, en av de nya t-baneuppgångarna som planeras kommer att ligga ca 200 meter bort