BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Bondegatan 81, 3 tr

  • 1 rum och kokvrå
  • 30 kvm
  • 2.600.000 kr / Såld
  • 5848

Beskrivning

Det perfekta förstaboendet! Denna lilla oslipade diamant kan bli en riktig söderpärla. Lättmöblerat rum och ombonad sovalkov. Vackert fönsterparti med utsikt över gården. Generös takhöjd på 2,70. Ett fantastiskt mervärde erbjuds i form av föreningens gemensamma takterrass som lär vara en av Stockholms mäktigaste, med en vy svår att se sig mätt på!

Här bor  du i populära kvarter i östra SOFO på optimalt läge på lugn och tyst gata men med puls, nöjen och service i närområdet. Ett par minuters gångavstånd till Nytorget och mycket bra kommunikationer med buss utanför fastigheten.

Föreningen kommer att ansöka om bygglov för balkonger.

 

RUM
Lättmöblerat rum med vackert fönster mot gården och bred fönsternisch. Plats för såväl soffa som stort matbord med plats för upp till 6 personer samt kyl/frys. En ombonad uppbyggd sovalkov med gott om förvaring under sängen. En inbyggd garderob. 

KOKVRÅ
Funktionell kokvrå med bänkspis med dubbla plattor och ugn samt spisfläkt. Ovan arbetsytor sitter en grå marmor. Förvaring i köksskåp och fönster för vädring. 

HALL
Hall/entré som öppnar upp till lägenheten. 

BADRUM
Rymligt helkaklat badrum i vitt kakel med blå bård samt ljus klinker på golvet. I badrumsinredningen ingår: handfat, badrumsskåp med belysning, dusch, wc, handdukstork samt att det är förberett för tvättmaskin.