BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Fruängen

Vantörsvägen 270

  • 2 rum och kök (möjlig 3:a)
  • 62 kvm
  • Såld
  • 3767
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust boende högt upp i huset med optimal planlösning och två balkonger i olika väderstreck, den ena med härlig kvällssol samt poolutsikt och den andra i söderläge! Möjlig 3:a!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla med en genomgående planlösning, ljusa fina ytskikt och flera stora fönsterpartier med generösa ljusinsläpp. Här finner du ett toppfräscht kök med perfekt utrymme för stor matplats (alternativt ytterligare ett sovrum) ett luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor, ett rymligt och rogivande sovrum samt ett toppfräscht och helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin samt torktumlare. Förvaringen är exceptionellt bra med bl a en stor klädkammare samt ett separat källarförråd tillhörande lägenheten.

Lägenheten kan även mycket enkelt bli en perfekt 3:a längre fram vid behov. OBS: Se alternativ planskiss! En eventuell ombyggnation bör alltid utredas via fackman och efter godkännande hos brf samt berörd myndighet vid behov.

Stabil och mycket välskött Brf med garage och god ekonomi.

Här bor du med närhet till det mesta. Några promenadsteg från porten finns caféet Mamamia, ca 200 meter bort ligger OKQ8 samt Lidl. Dessutom utmärkta kommunikationer med både buss, tunnelbana och bil. Gång- och cykelavstånd till den populära och lummiga Långbroparken med vackra omgivningar och det välkända Långbro Värdshus.

Detta guldkorn måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

- Högt läge på våning 3 av 4
- Nyproducerad 2013
- Genomgående optimal planlösning
- Två balkonger som båda har plats för större cafégrupp och/eller loungemöbler
- Potentiell 3:a, se alternativ planskiss
- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare
- Exceptionellt bra förvaring
- Toppfin & ljus
- Välskött brf med garage och pool
- Utmärkta kommunikationer
- Till lägenheten hör ett källarförråd