BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Roslagsgatan 41, 4/4tr

  • 4 rum och kök
  • 97 kvm
  • Såld
  • 5204
Värdera din bostad

Beskrivning

I en av Roslagsgatans finaste fastigheter anno 1892 erbjuds nu en unik möjlighet att förvärva ett riktigt drömboende i högt fritt hörnläge. Hela våningen genomsyras av tidstypisk charm och mängder av ljusflöden där bara vardagsrummet stoltserar med totalt 4 fönster.

Våningen är synnerligen väl genomtänkt där de 97 kvm är väl planlösta genom större vardagsrum, rymligt master bedroom, två riktiga sovrum, stort badrum med både gott om förvaring och tvättmaskin/torktumlare samt ett kök med all maskinell utrustning och gott om arbetsytor. Renoveringen från 2013 genomsyras av husets tidstypiska detaljrikedom där både köksstommar, badrumsskåp och garderober är platsbyggda med innanförliggande luckor. Här bildar alla materialval och renoveringsdetaljer en genomtänkt helhet som ger besökaren en stark känsla av kvalitet. Gedigna golvplank, tilltagen takhöjd och fina takstuckaturer bidrar till den hemtrevliga känslan. Här har samtliga ytor renoverats - golv, väggar, tak, förvaringslösningar samt kök och badrum. Alla dörrfoder och lister är mattvita som tillsammans med de mattlackade köksluckorna ger ett lugnt och dämpat intryck.

Vardagsrummet flödar av ljus och rymmer både stor soffdel, matplats och sällskapsmöbler. Karaktärsfull kakelugn i original pryder ena väggen, eldningsbar. Totalt fyra fönster i fil ett vackert blickfång. Köket är rymligt och med gott om arbetsytor. Stommar och luckor är platsbyggda med omsorg och sedan mattlackade. Vitvaror i form av både fullstor kyl och frys bägge inbyggda i högskåp gömda bakom innanförliggande luckor, gasspis, varmluftsugn, inbyggd diskmaskin, samtliga från Cylinda. Porslinsvasken och den kromade blandaren ger ett harmoniskt intryck i gemenskap med vitt blankt kakel i halvförband med vit fog som stänkskydd. Exklusiv bänkskiva i svart granit. Utsugsfläkt i rostfri design.

Badrummet är stort och rymmet en rejäl duschhörna, vägghängd toalett samt platsbyggd förvaringsdel med inbyggd kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Kaklade väggar i blankvita 30x60 plattor. Golv i mönstrad klinker. Bänkskivan är i vacker komposit sten från Kuma med handfat i ett stycke. Exklusiv duschblandare med dold rördragning samt infälld nisch som avställningsyta. Tak med infällda spotlights och ovan badrumsspegeln sitter designade lampor från Berjard-Albin Gras i samma tema som övrig inredning. Värmegolv finns.

Master bedroom samt de två mindre sovrummen rymmer alla dubbelsäng. Gott om förvaringslösningar genom totalt 10 st garderober med mattvita luckor och vackra mässingsbeslag i master bedroom.

Välskött fastighet med genomförda stambyten.
Till lägenheten hör både två vindsförråd och två källarförråd.

Denna lägenhet rekommenderas att upplevas på plats, varmt välkomna på visning!