BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Rosenlundsgatan 24, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 3885
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust boende i lugnt gårdsläge på en av Södermalms bästa adresser. Här erbjuds optimal planlösning och synnerligen stor balkong i sydväst läge, vackra nyrenoverade ytskikt samt kök i toppklass! Välskött fastighet anno 1928.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du mycket fina ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt totalt tre fönsterpartier med vacker spröjs som ger härligt ljusinsläpp. I lägenheten finns även en klädkammare med gott om förvaring.

I det luftiga vardagsrummet finns gott om sällskapsytor, matplats med plats för stora sällskap samt avskilt alkov för soffdelen. Rummet ligger i öppen planlösning mot det exklusiva köket som är i toppskick med bl.a. bänkskivor i stenkomposit. I köket från 2015 finns gott om arbetsytor och skåpsförvaring, helt nya vitvaror där alla kommer från Siemens i form av diskmaskin, kyl / frys (extra stor, 70 cm bred och 2 m hög), micro, varmluftsugn (ikea), induktionshäl och kolfilterfläkt med Clean-Air funktion som ger samma prestanda som vanlig utsugsfläkt. Finskt diskställ finns gömt i ett av överskåpen. Golvet är klinker med underliggande värmegolv. Fräscht badrum med dusch, wc, kommod och fördragen El för tvättmaskin. Rogivande sovrum med plats för 160 cm säng (sängen på plats är 140 cm).

Den här lägenheten måste upplevas på plats, varmt välkommen!

- Toppfin och ljus med totalt tre fönster
- Fritt läge mot stor innergård gör lägenheten tyst och insynsskyddad
- Stor möblerbar balkong i sydväst ger sol från lunch och framåt
- Optimal planlösning med plats för både stor matplats, sällskapsytor, soffdel, sovrum med dubbelsäng och synnerligen fint kök med utrustning utöver det vanliga.
- Stort badrum med fördragen El för tvättmaskin
- Rymlig klädkammare i hallen ger gott om förvaring
- Fint renoverade ytskikt, genomgående trägolv och klinker med underliggande värmegolv i köket
- Välskött stambytt fastighet
- Stor grönskande innergård
- Perfekt planerad för två personer
- Säkerhetsdörr