BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan / Norrmalm

Luntmakargatan 85, 4 tr

  • 3 rum och kök
  • 61 kvm
  • Såld
  • 5917
Värdera din bostad

Beskrivning

BOSTHLM har nöjet att presentera ett hem som överträffar det mesta. Lägenheten bjuder på stora, luftiga rum med ljusa väggar och fina trägolv. Stor balkong och fungerande öppen spis förhöjer charmen, samtidigt som tvättmaskin och diskmaskin underlättar vardagen. Genomgående mycket fint renoverad 2013 där materialvalen valts med omtanke. Här har vi ett hem som inbringar lugn mitt i staden.

Detta drömboende har allt och lite till.

- Rymlig balkong med ytor för möblemang och inredning. Högt fritt läge utan balkong ovanför, 4/5 trappor.

- Den praktiska andan märks väl i den välplanerade planlösningen; badrum med badkar, två riktiga sovrum med plats för dubbelsäng, stort vardagsrum där kök och matplats får en naturlig yta i djupet av rummet nära den öppna spisen. I sällskapsdelen nära balkongen finns det gott om plats för både soffgrupp och trivselmöblemang.

- Den inre hallen erbjuder två fullhöga garderob varav en med tvättmaskin i. Genom denna yta avskiljs lägenhetens mer privata del med de två sovrummen och badrum mot den mer sociala delen med allrum och kök.

- De båda sovrummen ligger avskilt och tyst mot gården.

- Här möts man av tidstypisk charm genom fungerande öppen spis, tilltagna fönster, fina trägolv och extra ljusinsläpp genom balkongdörrar.

- Badrummet stambyttes 2007 och renoverades 2013, stilfullt i helkaklat vitt, här finns både badkar, vägghängd toalett och värmegolv.

- Stilfullt kök, renoverat 2013. Utrustat med varmluftsugn, diskmaskin, induktions-häll, inbyggd kyl/frys, vask och köksfläkt. Skåpen har vita luckor och överskåpen har underliggande spotlights. Stänkskydd av glas.

- Gott om förvaringsutrymmen genom platsbyggda garderober med skjutdörrar i de båda sovrummen.

- Välskött Brf och fastighet utan varken kommande större renoveringar eller förändringar av månadsavgiften.

- Föreningen har 6 st garageplatser vilka alla är upptagna men ingen i kö.

- Synnerligen populär adress med nära till flertalet SATS samt Friskis och Svettis på Sveavägen, flera matbutiker, bra restauranger som omskrivna Farang och Tranan, 2 min till T-bana Rådmansgatan, flertalet bussar på Odengatan, nära Hagaparken och Observatorielunden.

Varmt välkommen på visning!