BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Krukmakargatan 62, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • Såld
  • 3785
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust funkisboende anno 1942 intill Tantolunden, Hornstull och Zinkensdamm. Suveränt bra planerad med gott om ytor för två. I lugnt avskilt läge är du omgiven av grönska och takåsar, här bor man både utan insyn och med en mycket fin balkong i lummig omgivning.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidsenlig charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier på som ger härliga ljusinsläpp.

Stort vardagsrum med plats för både trivselmöbler och förvaring. Rymligt och rogivande sovrum med gott om förvaring och utsikt över takåsar. Fint badrum med både badkar och separat fönster i söderläge, förberett för tvättmaskin. Härligt kök i original med bra skåpsförvaring och arbetsytor, här finns all efterfrågad utrustning inklusive diskmaskin.

Stabil, välskött och lågt belånad förening!

Den här lägenheten måste upplevas på plats, varmt välkommen!

- Mycket smart planerad funkislägenhet anno 1942.
- Fin balkong mot grönskande bakgård med äppelträd.
- Avskilt tyst läge där återvändsgatan ger lite trafik.
- Stora fina fönsterpartier ger gott om ljus.
- Genomgående vackert furugolv i hela lägenheten förutom i entrén.
- Utsikt från sovrummet över takåsar och träden i tantolunden.
- Stort vardagsrum i öppen planlösning mot köket, här finns gott om möbleringsmöjligheter.
- Kök i original med vissa moderniseringar så som vitvaror och kakel. Här finns en ny gasspis med el-ugn, en ny kyl/frys, ny diskmaskin och marmorskiva - allt från 2013. Det finns också ett utdragbart bakbord med marmorskiva i original.
- Fint badrum med både badkar och separat fönster i söderläge, förberett för tvättmaskin.
- Mycket trevligt område på någon minuts avstånd till Tontolundens grönska och vatten, Hornstulls puls samt Hornsgatan och Zinkensdamm.