BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södemalm - Mariatorget

Björngårdsgatan 11.

  • 1 rum och kök
  • 27 kvm
  • Såld
  • 4723
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust drömboende med nyrenoverad känsla på bästa adress i avskilt läge intill Mariatorget! 

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt ett stort fönsterparti med utsikt över Maria Prästgårdsgatans grönska och charm. Den fina eftermiddagssolen och det fria läget ger lägenheten ett mycket hemtrevligt ljusspel. Genomgående fint renoverad 2015 med synnerligen fina ytskikt och golv. Både badrum och kök är i absoluta toppskick. Välkomna att trivas!

- Hela lägenheten är genomgående renoverad 2015.
- Högt fint läge i en av gatans finaste fastigheter, insynsskyddat med fri utsikt och vacker eftermiddagssol.
- Vacker oljad och vaxad fiskbensparkett, nyligen slipad.
- Kök i absolut toppskick med infällda spotlights både i överskåpen samt i nedbyggnadsdel i taket. Fullutrustat med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, bänkskivor av massiv ek, kyl med frysfack samt sobert kakel som stänkskydd och dubbla överskåp.
- Stort badrum från 2014 med värmegolv, glasväggar och handdukstork utöver den vita porslinsinredningen.
- Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp, riktig matplats vid fönstret, sovdel och ytterligare ytor för förvaring och sällskapsmöbler.
- Hall med avhängning för ytterkläder samt stor inbyggd garderob.
- Från januari 2016 ingår grundutbud kabel TV samt Internet 100/10 mbit, båda från Com Hem.
- Stabil och välskött Brf med stambyten genomförda. God ekonomi i föreningen med medel för framtida renoveringar avsatta.
- Fin innergård med utemöbler och grönska.