BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen / Kungsklippan

Kungsklippan 11, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
  • 7902
  • 5981
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna totalrenoverade och välplanerade 2a med ett magnifikt läge och balkong i soligt sydöstläge med förmiddagssol långt in på dagen. Med sitt höga läge och hänförande utsikt över Kungsholmens takåsar och ner mot Norr Mälarstrand och Riddarfjärden är det svårt och hitta något motsvarande.

Här bor man med närhet till vatten, goda kommunikationer med t-bana direkt utanför porten, mysiga promenadstråk och city ett stenkast bort. Lägenheten är inflyttningsklar där tillträde kan ske omgående och passar såväl singeln som paret med högt ställda krav på bekvämlighet!

Högt upp i huset på våning 3 med gavelläge vilket gör lägenheten mycket ljus har ni en optimal planlösning och generös takhöjd som gör att lägenheten känns betydligt större på plats. Hela lägenheten totalrenoverades under 2015 / 2016.

Väl inne i lägenheten möts ni av en rymlig hall med gott om plats för avhängning och förvaring i garderobslösning. Behaglig belysning i form av dimmbara spotlights i taket. Praktiskt mörkt klinkersgolv i hallen och vitmålade väggar genomgående. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr i lugn del av fastighet.

Vidare finner ni vardagsrum och kök i öppen och luftig planlösning som inbjuder till socialt umgänge. Stilrent renoverat kök med vita skåpsluckor i fullhöjd och gott om ytor. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, inbyggnadsmicro, fläkt, helintegrerad diskmaskin och kyl/frys. Gott om plats för matbord för ca 4-6 personer.

Vardagsrumsdelen inrymmer även den både plats för soffgrupp och mediamöbel. Härifrån når ni balkongen som ligger i ett sydöstligt läge vilket sommartid ger sol under förmiddagen. Här har ni en generös yta att möblera upp och njuta av sommarens soliga dagar och kvällar!

Mysigt ombonat sovrum med plats för dubbelsäng (180 cm) och gott om förvaring i platsbyggd garderobslösning. Sovrummet har ett trevligt inramnade burspråk vilket skänker gott om ljus. Ljus heltäckningsmatta på golvet och vita väggar.

Badrummet är rymligt och totalrenoverat 2016 i ett stilrent och helkaklat utförande med spotlights i tak med dimmerfunktion. Utrustat med kommod, handfat, väggskåp, WC, takdusch samt vikbara duschväggar i klarglas. Här finns även tvättmaskin för samtlig komfort och skön golvvärme. 

Gemensam tvättstuga, cykelförråd och innergård med tillgång till sittgrupp och grill om sommaren. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Extremt solid förening med låg belåningsgrad i välunderhållen fastighet. 

Omåttligt populära Kungsklippan är en oas mitt i storstadsmyllret, vackert och ostört belägen invid vattnet. Med bara några minuters promenad ned till Kungsholmstorg med samtliga affärer, service och kommunikationer in till city med tunnelbaneuppgång direkt utanför porten! 

Välkommen på visningarna av denna fantastiska lägenhet - tillträde omgående möjligt!

- Inflyttningsklar 2a som passar både paret och singeln med högt ställda krav på komfort!
- Balkong i sydöst med sol stora delar av förmiddagen och fri utsikt över city och ner mot Riddarfjärden
- Otroligt välplanerad, generös takhöjd och stora fönsterpartier i gavelläge som släpper in gott om ljus
- Topprenoverat kök, sovrum med plats för dubbelsäng, renoverat helkaklat badrum med tvättmaskin
-Solid förening med extremt god ekonomi i välskött fastighet och trevlig gemensam innergård
-Utmärkta kommunikationsmöjligheter med gångavstånd till Centralen och t-bana utanför porten
-Attraktiv adress på Kungsholmen med närhet till både vatten och citypuls!