BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Kungsholmsgatan 8, 5tr

  • 1 rum och kök
  • 29 kvm
  • Såld
  • 2894
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust drömboende högst upp i huset på en av Kungsholmens tveklöst bästa adresser med varenda kvadratmeter och detalj på rätt plats. Här finns en optimal planlösning och generös takhöjd, vackra ytskikt samt kök och bad / dusch i toppklass! Välskött och nyligen stambytt sekelskiftesfastighet anno 1906.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där härlig sekelskiftescharm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du mycket fina ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt stora luftiga fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp och fri utsikt mot stadhuset.

Här finns gott om sällskapsytor med halvöppen planlösning mellan allrum och kök som är i absoluta toppskick med bl.a. bänkskivor i carraramarmor och blandare i mässing. Här finns gott om arbetsytor och skåpsförvaring i smart köksö samt moderna vitvaror i form av kyl / frys från SMEG, fläkt och ugn / spis. Fräscht och helkaklat badrum med wc och kommod som nylligen renoverats i samband med stambyte 2012 samt exklusivt duschrum.

Stabil och välskött brf med god ekonomi vilket speglas i de låga månadsavgifterna. De har även en gemensam gårdsterrass med grillmöjligheter.

Den här lägenheten måste upplevas på plats, varmt välkommen!

- Toppfint och ljust drömboende
- Högst upp i sekelskifteshus anno 1906
- Optimal planlösning
- Mkt låg avgift
- Generös takhöjd
- Fritt läge utan insyn
- Exklusivt renoverad
- Välskött och stambytt fastighet
- Stabil Brf med god ekonomi
- Gemensam gårdsterrass med grillmöjligheter
- En av Kungsholmens tveklöst bästa adresser