BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Tulegatan 35A.

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • Såld
  • 6192
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust sekelskiftesboende anno 1904 i omåttligt populära Vasastan, med ingång från både Tulegatan och Odengatan. Här bor ni med en optimerad planlösning, generös takhöjd, stora luftiga rum samt fönster mot lugn innergård. Bostaden är perfekt för såväl en som två personer då det finns gott om förvaring. Med närhet till både Handelshögskolan och Tekniska Högskolan når man Odenplan på några minuter och går du åt andra hållet är du snart på Stureplan. Läget erbjuder utmärkta kommunikationer med både tunnelbana och buss i direkt närhet, samt den nya pendeltågsstationen på Odenplan som tas i drift 2017. Runt hörnet nås mångfald av restauranger, caféer, matbutiker, shopping samt underbara Hagaparken.
 
Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där sekelskiftescharm samspelar med moderna exklusiva materialval i en harmonisk balans. Vackra snickerier samt flera stora fönsterpartier bidrar till ett härligt och genomgående ljusinsläpp i hela lägenheten. Ett väl tilltaget vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats för större sällskap. Här erbjuds ett stort och luftigt sovrum med rejäla förvaringsutrymmen samt ett fint och modernt kök. Genom det avskilda gårdsläget blir det tyst och lugnt trots närheten till staden och gatornas puls. Välkommen på visning.

Stabil och välskött förening med god ekonomi där både stambyte och byte av elstigar är genomförda.

Här erbjuds en dröm-tvåa på en av Vasastans bästa adresser med underbar känsla och höga kvalitéer utöver det vanliga. Måste upplevas på plats!

- Sekelskiftesfastighet anno 1904
- Toppfin och ljus med stora fina fönster
- Lummigt och tyst läge mot innergård med ingång från både Tulegatan och Odengatan
- Optimalt planerad tvåa med mycket förvaring (extra djupa garderober i sovrummet, inbyggd förvaring ovanför badrum, stort förråd).
- Låg avgift, förening med bra ekonomi
- Ett väl tilltaget vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats för större sällskap
- Smarta förvaringslösningar och stort rofyllt sovrum
- Vackra renoverade ytskikt
- Fin innergård med utemöbler och gemensam grill
- Förening med flertalet genemsamhetsutrymmen såsom bastu, snickarrum, föreningslokal, cykelförråd och tvättstuga
- Utmärkta kommunikationer med bl.a. Buss 4 och T-bana Odenplan, Tekniska Högskolan samt Rådmansgatan
- Några av Vasastans absolut populäraste barer och restauranger ligger precis i kvarteret, här finner du Non Solo Bar, Bar Nombre, Storstad, Svartengrens och Café Sirap. Både mataffär (Ica) och Seven Eleven (öppet dygnet runt) ligger på meters avstånd.