BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Nytorget

Renstiernas gata 41C

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • Såld
  • 3544
Värdera din bostad

Beskrivning

Med Vitabergsparken som närmsta granne säljs nu en tvåa i ett unikt gårdshus.

Sällan har ett liknande boende saluförts på Stockholms bostadsmarknad! Lägenheten på 43 kvadrat är belägen på innergården på Renstiernas gata 41, i en vacker fastighet från 1884 med tillgång till tre härliga trädgårdar i fil. En av de två lägenheterna i detta gårdshus, i direkt anslutning till Vitabergsparken, är nu till salu. Istället för balkong erbjuds här uteplats och grönskande omgivningar. Lägenheten har en egen ingång, fönster i tre väderstreck, platsbyggd och väl genomtänkt förvaring samt ljusa öppna sällskapsytor i kök och vardagsrum. Lägenheten erbjuder en ostörd och privat oas, mitt i de pulserande kvarteren på Södermalm med närhet till Nytorget. I anslutning till lägenheten finns en terrass/ uteplats, som tillhör föreningen, men som vanligtvis möbleras och nyttjas av lägenhetsinnehavaren. Lägenhetens unika karaktär och enskilda läge i kombination med drömläget på Söder, mellan Nytorget och Vitabergsparken, gör detta till ett boende vi tror ni väntat på!

- Via egen ingång från trädgården finns en välkomnande hall med god plats för ytterkläder och förvaring. Klinkergolv med golvvärme.

- Stort badrum med kaklade väggar, badkar, toalett, handfat, badrumsskåp och handdukstork. Finns utrymme för att installera tvättmaskin.

- I köket finns ett platsbyggt Puustellikök från 2011 i stilrent utförande med mycket förvaring i skåp och lådor samt en bardisk som skiljer kök från vardagsrum. Generösa arbets- och avställningsytor. Alla vitvaror, såsom kyl, frys och diskmaskin, spishäll, varmluftsugn och fläkt, kommer från Siemens. Köket rymmer även en matplats för 4-6 personer.

- Vardagsrummet är socialt disponerat med plats för soffa och TV-möbel, här finns även garderobsförvaring. Vitlackat furugolv.

- I sovrummet står i dag en 140 cm säng men rymmer 160 cm säng.

- Ny säkerhetsdörr installerad 2014.