BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Maria

Wollmar Yxkullsgatan 15D ö.g vån 3

  • 3.5 rum och kök
  • 92 kvm
  • Såld
  • 5626
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna smakfullt renoverade vindsvåning i etage med härlig takterrass i en av Södermalms attraktivaste kvarter ett stenkast från Mariatorget. Här bor man i en vacker sekelskiftsfastighet med generös takhöjd, braskamin, stora takfönster, framtagna hanbjälkar, med utsikt över takåsar i lugnt och skyddat läge.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där sekelskiftescharm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Hela våningen har tidigare totalrenoverats till toppskick. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp från flera väderstreck.

På entréplanet finner du ett exklusivt och toppmodernt kök, stor sällskapsyta som erbjuder plats för många matgäster, rymlig och rogivande master bedroom, badrum med jacuzzi samt separat wc. På övervåningen finner du vardagsrum med tre stora takfönster, braskamin för mysiga kvällar, härligt takterrass med sol hela dagen under sommarmånaderna samt ett rogivande sovrum med takfönster och egen ingång från trapphuset. Vardagsrummet går att dela av för att frigöra ett till sovrum se alt planritning. Total golvyta ca 103 kvm varav 92 kvm boarea. Stabil och välskött förening med mycket låg belåning!

Exklusivt renoverad med en enastående känsla för detaljer och en väl genomtänkt helhet som tillsammans med takterrass, stora takfönster samt det fantastiska läget vid Mariatorget gör detta till ett ytterst trivsamt och unikt boende.

Välkommen till en unik vindsvåning i etage!


- Toppfin och unikt boende
- Vindsvåning i etage där vinden totalrenoverades och
  färdigställdes 2009
- Högst upp i gårdshus i lugnt och tyst läge
- Sekelskiftesfastighet
- Bästa adress precis intill Mariatorget
- Härlig takterrass med utsikt över takåsar med sol hela
  dagen under sommarmånaderna
- Generös takhöjd
- Braskamin
- WC samt badrum med jacuzzi med separat dusch
- Stora fönsterpartier i flera väderstreck
- Vackra renoverade ytskikt
- Synliga hanbjälkar och stödben
- Möjlighet att göra om till en 4.5 rok
- Stabil och välskött förening med låg belåning