BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan - Norrmalm

Västmannagatan 85C

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • 4.100.000 kr / Såld
  • 3402

Beskrivning

Nu ges tillfälle att förvärva ett toppfint och exklusivt sekelskiftesboende anno 1900 på attraktiv adress i Vasastan med optimal planlösning, smakfull renovering och en imponerande helhetskänsla! Skuldfri Brf med ca 7 MSEK i kassan (se årsredovisningen 2014) och avgifterna sänktes med 10 % i Januari 2015!

Väl inne i denna kompletta mini-tvåa möts du av en generös takhöjd som skapar en härlig känsla av rymd. Här finns vackra golv, stora fönsterpartier med djupa nischer och andra bevarade tidstypiska detaljer från sekelskiftet. Modernt kök i stilsäker design med alla bekvämligheter såsom bl a diskmaskin. Utrymme för matbord antingen inne eller ute på balkongen. Ljust och luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor. Goda förvaringsmöjligheter finns i Walk-In Closet. Fräscht och kaklat badrum samt ett rogivande sovrum. Mycket vacker innergårdsfastighet med charmig innergård. Föreningen är skuldfri och exceptionellt välskött! 

På Västmannagatan 85 bor du på ett lugnt och rogivande läge, men med puls och nöjen runt hörnet. Närhet till härliga grönområden och natur i bl a Hagaparken samt den mer centrla Vasaparken. Massor av restauranger och barer runt hörnet samt vid närliggande Odenplan. Utmärka kommunikationer med både buss och tunnelbana!

Ett hem utöver det vanliga helt enkelt - varmt välkommen på visning!

- Toppfin mini-tvåa på bästa adress
- Vacker sekelskiftesfastighet anno 1900
- Generös takhöjd och bevarad sekelskifteskänsla
- Stor balkong
- Låg månadsavgift och Skuldfri Brf med ca 7 MSEK i kassan
- Smakfullt renoverad
- Bra förvaring
- Tyst och ostört läge
- Mysig innergård