BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg

Vintergatan 1

  • 1.5 rum och kök
  • 36 kvm
  • Såld
  • 2830
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett exklusivt och toppmodernt boende i centrala Sundbyberg med påkostade tillval och ytskikt utöver det vanliga! Här bor du i en nyproducerad lägenhet med en enastående känsla för detaljer och estetik, genomtänkt planlösning och generös takhöjd.


Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora fönster med generösa ljusinsläpp och exklusiva ytskikt med bland annat köksbänk i grå terrazzo. Här finner du nyproduktionens alla bekvämligheter med ett toppfräscht och modernt kök med perfekt utrymme för matplats, goda sällskapsytor, en avskild och rogivande sovalkov, stor balkong, mycket bra förvaringsmöjligheter genom flera integrerade garderober samt ett badrum med regndusch och kombinerad tvättmaskin.


Vintergatan 1 är ett av Sundbybergs modernaste byggnader i ett attraktivt läge som kännetecknas av exklusiva och stilrena materialval som tillsammans med stora fönsterpartier och låg avgift gör detta till ett ytterst trivsamt och unikt boende!

Varmt välkommen på visning!

- Exklusivt boende
- Nyproducerad med påkostade tillval och ytskik
- Enastående känsla för detaljer och estetik
- Stora fönster med goda ljusinsläpp
- Toppfräscht kök och badrum
- Genomtänkt planlösning
- Generös takhöjd 2.70 m
- Bra förvaringsmöjligheter
- Låg avgift
- Centralt i Sundbyberg
- Vattenburen golvvärme
- Stor balkong
- Källarförråd